2000-ben egy analitikai és egy mikrobiológiai laboratóriumot is kialakítottunk telephelyünkön, hogy termékeink beltartalmát és mikrobiológiai állapotát folyamatosan ellenőrizhessük.

Laboratóriumainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy az egyre korszerűbb eszközöknek köszönhetően termékeink vizsgálata még gyorsabb és pontosabb legyen. Ezzel lehetővé vált, hogy azonnal tájékoztathassuk a termelési részleget az esetleges minőségbeli eltérésekről, így időben megtörténhet a szükséges beavatkozás az előállítási folyamatokban.

2005-ben bevezetett Nyomonkövetési rendszerünknek köszönhetően megvalósulhatott a „szántóföldtől az asztalig” meghirdetett program.

2006-ban a meglévő HACCP rendszerünket átalakítottuk és kiépítettük az ISO 22000 Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszerünket.

A kialakított rendszert évente a Magyar Szabványügyi testület munkatársai auditálják.

2012-ben bevezettük az Előfeltételi Programok Irányítási Rendszert, mely az FSS ISO 22000-rel megegyező értékű irányítási rendszer. A kialakított rendszer figyelembe veszi és szabályozza azokat a veszélyeket, melyek a kockázat becslésen alapuló döntés szerint nem tartoznak a napi gyakorisággal előforduló veszélyek körébe.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!