A Szarvasi Mozzarella immáron több mint 20 éve elkötelezett híve az olasz gasztronómia hazai népszerűsítésének. Fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű termékeinken keresztül minél több emberrel ismertessük meg a mozzarellában és más tradicionálisan olasz sajtokban rejlő különleges, valamint egyedi ízvilágot.

Pontosan tudjuk, hogy a legjobb minőséget csak a tradicionális értékek és a modern technológia ötvözésével érhetjük el. A szigorú minőségbiztosítási rendszer, az évek során megszerzett szakmai tudás és tapasztalat, valamint a saját, modern laboratórium a biztosíték arra, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek lehessenek termékeinkkel.

Európai színvonalú üzemünkben első osztályú, kizárólag hazai nyers tej felhasználásával készülnek termékeink. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára közel napi 100.000 liter tejet dolgozunk fel különleges, olasz sajtjaink előállításához.

Az elmúlt, több mint 20 évnyi kitartó munkánknak köszönhetően mára büszkén jelenthetjük ki, hogy cégünk a hazai mozzarella gyártás és kereskedelem legjelentősebb szereplője. Ezt bizonyítja, hogy termékeink szinte minden hazai hiper- és szupermarket polcain megtalálhatóak. A hazai piac mellett pedig termékeinket már hosszú évek óta Olaszországba és a Romániába is exportáljuk.

Munkánk eredményességét vásárlóink elégedettségén kívül az utóbbi években elnyert díjak is fémjelzik. A Szarvasi Mozzarella Kft. 2012. és 2016. között egymás után 5 alkalommal lett Magyar Brands díjas. Emellett Szarvasi Mascarpone termékcsaládunk mára 5X-os Superbrands díjas, míg Szarvasi Mozzarella termékeink 3X-os Superbrands díjas elismeréssel büszkélkedhet. Szintén büszkék vagyunk rá, hogy cégünk 2016-ben megkapta a nemzetközi Bureau Veritas tanusítványát, majd 2017-ben a Bisnoed legmagasabb, AAA tanusítványát.

 

A tej szeretetének, sajtmestereink szakértelmének, nyitottságunknak és a folyamatos innovációnak köszönhetően vásárlóink számára mindig a legjobb minőségű termékeket tudjuk kínálni, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy még több emberrel szerettessük meg ezen különleges, olasz sajtokat.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!