www.szarvasimozzarella.hu
Zöldséges bulgurral és mozzarellával töltött paradicsom
  • 30-45 perc
  • zöldséges
  • olasz
  • hétköznapokra
  • diétás
  • 2 főre

Elkészítés:

  • A bulgurt főzzük meg sós vízben a csomagolásán leírtak szerint.
  • Közben az apróra vágott zöldségekből álló mixet pároljuk meg egy kis vajon.A mozzarella sajtot vágjuk kis kockákra,a petrezselyem zöldet vágjuk finomra.
  • A közben megfőtt bulgurral keverjük össze a zöldségeket,a sajtot és a petrezselymet.Kissé sózzuk,borsozzuk.
  • A nagyméretű paradicsomok tetejét vágjuk le,de tegyük félre.A lét és a magokat kaparjuk ki és töltsük meg a bulgurral a paradicsomokat.Helyezzük vissza a tetejüket.
  • 200C-ra előmelegített sütőben süssük őket készre 10-15 perc alatt.

 

Hozzávalók:

  • 1 db Szarvasi Mozzarella Light
  • 4 db paradicsom,nagy
  • 150 g bulgur
  • 200 g zöldségmix,fagyasztott
  • 1 csokor petrezselyem zöld
  • Kevés vaj
  • Só,bors
  • Mozzarella Light