Szendvics lazacos omlettel

Hozzávalók:

1 ek Szarvasi Mascarpone ½ ek aprított snidling ½ ek aprított bazsalikom levél 2 db zsemle, vagy kisebb buci 50 g füstölt lazac 50 g spenót 2 db tojás kevés vaj só, bors
Mascarpone

Elkészítés:

  • A mascarponét keverjük ki a zöldfűszerekkel, sóval és borssal.
  • Az összevágott spenótot futtassuk meg egy kis vajon, picit sózzuk, borsozzuk.
  • Két tojást verjünk fel villával, majd egy kis vajon süssünk belőle omlettet. Közben szórjuk meg a spenóttal. Ne fordítsuk meg, a belseje maradhat kissé krémes.
  • Ha kész, tegyük át egy tányérra és helyezzük rá a füstölt lazac szeleteket. Tekerjük föl szorosan. A legvégét vágjuk le, majd vágjuk ketté.
  • A zsömléket a képnek megfelelően vágjuk ketté, kenjük meg a fűszeres mascarponéval, majd helyezzük beléjük az omlett tekercseket.

 

 

Legújabb receptjeink