Rántott mozzarella saláta céklával és avokádóval

Hozzávalók:

1 csomag Szarvasi Füstölt Grill Mozzarella salt 1 db érett avokádó 4 ek. reszelt főtt cékla 2 szem retek 60 g bébi spenót olíva olaj citromlé édes mangó szósz, vagy chili szósz mártogatósnak liszt, tojás, zsemlemorzsa a bundához olaj a sütéshez
Grill Mozzarella

Elkészítés:

  • 2 ek olíva olajjal és egy pár csepp citromlével keverjünk ki egy kis dresszinget. Forgassuk meg benne a bébi spenótot.
  • Helyezzük a tányérokra. Erre tegyünk retek szeleteket, reszelt főtt céklát és avokádó szeleteket.
  • A sajtot forgassuk meg lisztben, majd rázogassuk le róla a felesleget. Majd forgassuk meg a tojásban is és végül a zsemlemorzsában.
  • Forró olajban süssük meg a sajtszeleteket. Ha kész, itassuk le a fölösleges olajat róla és helyezzük a salátára. Kínáljunk hozzá valami édeskés mártogatóst, pl. mangó szószt, vagy édes chili szószt. Tipp: A Szarvasi Grill Mozzarellát nem kell duplán bundázni, elég csak alaposan egyszer bevonni a panírral. Nem fog kifolyni a sajt a bundából sütés közben.

 

 

Legújabb receptjeink