Pizza puffancsok kolbásszal és mozzarellával töltve

Hozzávalók:

12 db Szarvasi Mini Mozzarella 400 g alap pizzatészta 200 ml alap paradicsomszósz 12 szelet kolbász 1 csapott evőkanál provance-i fűszerkeverék olívaolaj
Mini Mozzarella

Elkészítés:

  • A pizzatésztát (receptjét itt találod) osszuk el 12 egyenlő részre. Gyúrjunk belőlük golyókat, majd nyújtsuk ki őket.
  • Tegyünk egy-egy kiskanál pizzaszószt (receptjét itt találod) mindegyiknek a közepébe. Erre tegyük rá a kolbász szeleteket és a mozzarella golyókat. Jól zárjuk be a tésztát és próbáljunk újból golyóformákat gyúrni belőlük.
  • Egy 12-es muffinformát kenjünk ki olíva olajjal. Ezekbe helyezzük a puffancsokat. Kenjük meg a tetejüket is egy kis olíva olajjal, majd szórjuk meg provance-i fűszerkeverékkel őket.
  • 190 C-ra előmelegített sütőben süssük szép aranybarnára a puffancsokat kb. 15 perc alatt.

 

Legújabb receptjeink