Omlett laktózmentes mascarponéval és füstölt lazaccal

Hozzávalók:

4 ek. Szarvasi Laktózmentes Mascarpone 12 db tojás 100 g füstölt lazac 2 szál újhagyma só, bors kevés olaj, vagy laktózmentes vaj a sütéshez
Laktózmentes Mascarpone

Elkészítés:

    • A tojásokat külön kis tálkákban, hármasával verjük fel egy-egy evőkanál laktózmentes mascarponéval. Kissé sózzuk, borsozzuk.
    • Egy serpenyőben forrósítsunk fel olajat, vagy laktózmentes vajat. Öntsünk rá egy adag kikevert omlettet és kis-, közepes lángon süssük meg úgy, hogy a teteje még kissé lágy legyen.
    • Tegyük át óvatosan egy tányérra. A lágy felületére tegyünk lazacot és szórjunk rá vékonyra szelt újhagymát. Hajtsuk össze. Készítsük el ugyanígy a többit is és tálaljuk.

 

 

Legújabb receptjeink