Mini szendvicsek mascarponés borsókrémmel

Hozzávalók:

2 ek. Szarvasi Mascarpone 100 g fagyasztott zöldborsó 5 szelet pulykacomb sonka 5-6 db fürjtojás snidling pár bazsalikom levél 2-3 szelet kenyér
Mascarpone

Elkészítés:

  • Tegyünk föl két lábosban forrni vizet. Az egyikben főzzük meg a zöldborsót 3-4 perc alatt, a másikban pedig a fürjtojásokat szintén 3-4 perc alatt.
  • A fürjtojásokat hűtsük le hideg vízzel, majd pucoljuk meg és vágjuk félbe őket.
  • A zöldborsót szűrjük le, majd nyomjuk szét egy villával. Keverjük össze a mascarponéval, majd keverjünk hozzá frissen aprított bazsalikom leveleket és egy kis sót.
  • Egy kis kör alakú süteményformával vágjunk ki alapokat a kenyérszeletekből. Kenjük meg őket a borsós szendvicskrémmel. Erre helyezzük a félbevágott sonkaszeleteket, majd a fürjtojást. Díszítsük a tetejüket snidlinggel.

Legújabb receptjeink