Hideg cékla krémleves mascarponéval és kaporral

Hozzávalók:

4 tk Szarvasi Mascarpone 4 db főtt,közepes méretű hámozott cékla 500 ml hideg zöldségleves 4 ek kockára vágott kígyóuborka friss kapor 1 salotta hagyma 2 gerezd fokhagyma kevés citromlé só, bors
Mascarpone

Elkészítés:

    • A céklát kockázzuk fel, majd tegyük egy turmixgépbe. Adjuk hozzá a darabokra vágott salotta hagymát és a fokhagyma gerezdeket. Öntsük hozzá a hideg zöldséglevest és turmixoljuk össze. Ízesíítsük egy kis citromlével, sóval és borssal. Tegyük hűtőbe pár órára.
    • Tálaláskor kanalazzunk rá egy teáskanál Szarvasi Mascarponét, szórjuk meg kis uborka kockákkal és friss kaporlevéllel.

 

 

Legújabb receptjeink