Fehércsokis, őszibarackos mascarpone pohárkrém

Hozzávalók:

250 g Szarvasi Mascarpone 4 kisebb szelet piskóta tekercs 100 g fehér csoki 1 ek rum aroma 2 db tojás 2 db nagyobb őszibarack
Mascarpone

Elkészítés:

  • A fehércsokit olvasszuk fel vízgőz fölött. Adjuk a mascarponéhoz és a 2 tojás sárgájához. Verjük fel alaposan. Majd verjük fel külön a tojásfehérjét és óvatosan keverjük a csokis mascarponéhoz.
  • Az őszibarackot vágjuk kisebb kockákra. A kész piskóta tekercs szeleteket kockázzuk fel, majd tegyük 4 tálka aljára, egyenlően elosztva.
  • Erre tegyünk őszibarack kockákat, majd öntsük le a krémmel. Végül rakjunk még őszibarack kockákat az édesség tetejére is.

 

 

Legújabb receptjeink