Csirkesaláta mozzarellával és zöldségekkel

Hozzávalók:

1 csomag Szarvasi Mini Mozzarella Light 500 g brokkoli 1 db közepes csirkemell filé (kb. 250 g) 250 g zöldborsó ½ kígyóuborka 1 kis csokor petrezselyem zöld 2 ek. olíva olaj só, bors
Mozzarella Light

Elkészítés:

  • A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és egy kis olajon süssük készre, majd hagyjuk pihenni 3-4 percig. Ezután vágjuk kisebb kockákra.
  • A virágjaira szedett brokkolit és a zöldborsót blansírozzuk lobogó, sós vízben, majd hűtsük le azonnal jéghideg vízzel. Ezután szűrjük le.
  • Az uborkát hámozzuk meg és magozzuk ki, majd vágjuk kisebb szeletekre, vagy kockákra. A mini mozzarella golyócskákat vágjuk félbe.
  • Keverjük össze az összetevőket, ízesítsük finomra vágott petrezselyem zölddel, sóval, borssal. Locsoljuk meg olíva olajjal és citromlével. Jól keverjük össze, majd tálaljuk.

 

Legújabb receptjeink