Receptkereső
Csirkés, sajtos melegszendvics
-
Elkészítési idő 30-45 perc
-
Receptek szendvicsek
-
Konyha magyar
-
Alkalom hétköznapokra
-
Adag 2 személy részére
Hozzávalók:
150 g Szarvasi Füstölt Mozzarella sajt
2 ek. Szarvasi Macsarpone
1 db feles méretű bagett
2 db csirkecomb filé
100 g füstölt bacon
2 ek. tejföl
2 ek. majonéz
50 g kék sajt
1 ek. grillpác
kevés olaj
Füstölt Pizza Mozzarella, Mascarpone
Elkészítés:
-
A csirkecomb filét fűszerezzük be kedvenc grillpácunkkal, majd kevés olajon süssük meg egy serpenyőben. Hideg csirkesültet is használhatunk a recepthez.
-
A bacont vágjuk kisebb kockákra, majd süssük meg a maradék zsiradékon. Szűrjük le, hagyjuk hűlni.
- A sajtot reszeljük le, majd a nagyobbik felét keverjük össze a majonézzel, tejföllel, kékpenészes sajttal, baconnel és a mascarponéval. Keverjük hozzá a sült csirkecombot is.
-
A bagettet vágjuk hosszában félbe, majd vájjuk ki a belét. Töltsük meg ezzel a sajtos,csirkés töltelékkel.
-
A maradék reszelt sajttal szórjuk meg, majd forró sütőben olvasszuk rá. Tálaljuk sörkorcsolyának, snacknek, de akár egy ebédnek, vagy vacsorának is tökéletes.