-
Zöldborsó főzelék
Borsófőzelék gyorsan, egyszerűen és egy kis extrával. Persze, ha igazán krémes borsófőzeléket szeretnénk, akkor a mascarpone sem hiányozhat belőle. Jó étvágyat!20160620145531 -
Epres Pohárkrém Mascarponéval
A pohárkrém a desszertek királynője. Ez az epres pohárkrém pedig garantáltan nagyon hamar bárki kedvenc csemegéjévé válhat. Jó étvágyat kívánunk hozzá!20160620145531 -
Bombasztikus Ananászos Csirke
Nem csak nevében, hanem ízvilágában is bombasztikus ez az ananászos csirkemell, amit a Szarvasi Mascarpone még krémesebbé és fenségesebbé varázsol. Jó étvágyat!20160620145511
Legfrissebb receptjeink
- Részletek
- 208009
Recept videó galéria
Cégtörténet
-
20152015-ben úgy éreztük, hogy eljött az idő termékeink külső megjelenésének frissítésére, így azok a korábbinál szebb és igényesebb csomagolást kaptak.
-
2014Hogy partnereinket még pontosabban és hatékonyabban szolgálhassuk ki, 2014-ben egy új Integrált Vállalatirányítási Rendszert is bevezetünk.
-
2012Több mint 20 éves munkánk megkoronázása volt, mikor 2012-ben a Szarvasi Mozzarella Kft. elnyerte a MagyarBrands-díjat, mely mellé Szarvasi Mascarpone termékünk a SuperBrands díjat is kivívta magának. A rákövetkezendő évben ezeket az eredményeket másodszorra is magunkénak tudhattuk.
-
20102010-ben egy készáru hűtőraktárt hoztunk létre örménykúti központunkban, mely jelentősen megkönnyítette vásárlóink és partnereink hatékonyabb kiszolgálását.
-
2006A fokozatos fejlődésnek köszönhetően 2006-ban megnyitottuk budaörsi logisztikai és értékesítési központunkat, melynek köszönhetően még hatékonyabban tudtuk kiszolgálni az egyre növekvő fogyasztói igényeket. Még ugyanezen évbe átalakítottuk meglévő HACCP rendszerünket és kiépítettük az ISO 22000 Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszerünket.
-
20002000-ben egy analitikai és egy mikrobiológiai laboratóriumot is kialakítottunk telephelyünkön, hogy termékeink beltartalmát és mikrobiológiai állapotát folyamatosan ellenőrizhessük.
-
1996A környék számos, kiváló minőségű nyers tejet előállító gazdasága nagyban hozzájárult a cég gyors fejlődéséhez, így 1996-ban a Szarvasi Mozzarella már az első számú olasz sajtokat előállító, hazai vállalatnak mondhatta magát.
-
1991A Szarvasi Mozzarella története 1991-ben vette kezdetét. A cég ekkor kezdte meg működését a Szarvas mellett található Örménykúton. A cél már akkor is az volt, hogy minél több hazai vásárlóval ismertessük meg a különleges, olasz sajtféléket.
Hírek, újdonságok
-
Az első Mentes-M díj versenyen, a sajtok alkategóriájának nyertese a Szarvasi Mozzarella...
- 2018-10-05
- 1005
-
Nem véletlen, hogy az olaszok egyik nemzeti étele, a pizza mára meghódította az egész világot.
- 2018-05-14
- 967
-
Imádjuk a tavaszt. A természet végre felébred téli álmából, feltöltődik energiával és mi is egyre...
- 2018-04-23
- 999