Legfrissebb receptjeink

Cégtörténet

  • 2015
    2015-ben úgy éreztük, hogy eljött az idő termékeink külső megjelenésének frissítésére, így azok a korábbinál szebb és igényesebb csomagolást kaptak.
  • 2014
    Hogy partnereinket még pontosabban és hatékonyabban szolgálhassuk ki, 2014-ben egy új Integrált Vállalatirányítási Rendszert is bevezetünk.
  • 2012
    Több mint 20 éves munkánk megkoronázása volt, mikor 2012-ben a Szarvasi Mozzarella Kft. elnyerte a MagyarBrands-díjat, mely mellé Szarvasi Mascarpone termékünk a SuperBrands díjat is kivívta magának. A rákövetkezendő évben ezeket az eredményeket másodszorra is magunkénak tudhattuk.
  • 2010
    2010-ben egy készáru hűtőraktárt hoztunk létre örménykúti központunkban, mely jelentősen megkönnyítette vásárlóink és partnereink hatékonyabb kiszolgálását.
  • 2006
    A fokozatos fejlődésnek köszönhetően 2006-ban megnyitottuk budaörsi logisztikai és értékesítési központunkat, melynek köszönhetően még hatékonyabban tudtuk kiszolgálni az egyre növekvő fogyasztói igényeket. Még ugyanezen évbe átalakítottuk meglévő HACCP rendszerünket és kiépítettük az ISO 22000 Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszerünket.
  • 2000
    2000-ben egy analitikai és egy mikrobiológiai laboratóriumot is kialakítottunk telephelyünkön, hogy termékeink beltartalmát és mikrobiológiai állapotát folyamatosan ellenőrizhessük.
  • 1996
    A környék számos, kiváló minőségű nyers tejet előállító gazdasága nagyban hozzájárult a cég gyors fejlődéséhez, így 1996-ban a Szarvasi Mozzarella már az első számú olasz sajtokat előállító, hazai vállalatnak mondhatta magát.
  • 1991
    A Szarvasi Mozzarella története 1991-ben vette kezdetét. A cég ekkor kezdte meg működését a Szarvas mellett található Örménykúton. A cél már akkor is az volt, hogy minél több hazai vásárlóval ismertessük meg a különleges, olasz sajtféléket.

Hírek, újdonságok

Galéria

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!